*Premium +size collection store* Free shipping for orders over 50 euro.

About us

Groven+ in de Amsterdamse Beethovenstraat is al 25 jaar een begrip in Nederland als het gaat om exclusieve +size mode. Het aanbod in collecties vanaf maat 42 tot en met 54 is met grote zorg samengesteld en men kan bij Groven+ terecht voor zowel een zakelijke look als casual outfit. 

Groven+ was een van de eerste winkels in Nederland die zich specialiseerde in grote maten collecties op hoog niveau. De ervaring op dit gebied is dus zeer groot en niet voor niets alom bekend. De pasvorm en kwaliteit van de collecties spelen vanzelfsprekend een belangrijke rol.

Dankzij de vakkundige medewerksters, die veel ervaring hebben, kun je hier goed slagen. Er hangt een ongedwongen sfeer en je voelt je gelijk op je gemak. Onder het genot van kopje thee/koffie met wat lekkers, neemt men alle tijd om je deskundig te adviseren. 

Merken

Sallie Sahne, Verpass, Maxima, Believe, Lovely Dress, Toni, Margittes, Junarose and many more..

Tevens in het aanbod: leg-en shapewear van Cette.

We love to see you@Groven+ zowel offline als online!

Feya  -  Astrid  -  Naomi  &  Daphne

Groven+

Beethovenstraat 62-64
1077 JL Amsterdam
Tel 020-673 23 21
grovenamsterdam@gmail.com

Ruilen en teruggave

Natuurlijk kunt u altijd bij ons in de winkel in de Beethovenstraat ook terecht om uw online aankoop te ruilen of binnen 14 dagen te annuleren. Wij staan ook klaar om eventueel de artikelen tegen kostprijs te laten vermaken.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook per post ruilen of binnen 14 dagen van uw aankoop afzien. 

Dit alles volgens de geldende webwinkel voorwaarden zoals opgesteld in samenwerking met de Kamer van Koophandel.